Downloads: Ruskewie

Ruskewie

Uploaded door vinkenier - 12-01-12
Author Author Unknown
File Size File Size 69,9 KB
Downloads Downloads 750
+ Download
Zang Ruskewie in mp3-formaat. U dient het gedownloade bestand eerst uit te pakken (unzippen) alvorens u het kan beluisteren.

Images

None

Reacties

Theodorus
06-02-13 at 12:35
bah wat een snel vogeltje
Kabplo
29-09-13 at 14:58
Dit is de RuskeWie zoals ik hem graag hoor , kort en zuiver . Spijtig genoeg is de rage van de RuskeWie een beetje over en hoort men deze zang niet zo frequent meer in de reke . ik heb het fragment gedownload maar ik kan er maar 3 sec van genieten , er is maar een liedje te horen . Is het mogelijk van deze zang langer te beluisteren ?
Kabplo
21-07-14 at 14:41
is er iemand in het bezit van vogels met deze RuskeWie zang ?
Indien U er een kunt missen laat me iets weten aub .
Het is zuiver om te beluisteren thuis , ik zoek deze zang nu al 2 jaar .

Over Vinkenier.Be
Na registratie & activatie heeft u toegang tot het volledige forum, artikels, de mailbox (open 24/7), babbelbox (open 24/7),... Registratie is geheel gratis en u krijgt de volledige toegang tot heel veel nuttige informatie!
Uw speelkalender, vergadering of tentoonstelling kan geheel gratis opgenomen worden in onze kalender. Stuur ons alle gegevens door en wij zorgen dat alles wordt opgenomen in het overzicht.
U kan de uitslagen van uw wedstrijden naar ons doorsturen. We plaatsen de uitslag gratis voor u online bij het deel van de downloads dat we voor uw maatschappij hebben voorzien.
Gelieve alle gegevens te sturen naar kalender@vinkenier.be.
Leden die problemen ondervinden met de nieuwe website kunnen contact opnemen met de beheerder van Vinkenier.Be via het gekende e-mailadres info@vinkenier.be
Volg ons via...
Sponsored by
Pinano Computers